За нас

Mega Box е най-големият производител на Балканите на сглобяеми къщи, офис и жилищни контейнери и сглобяеми конструкции, които намират приложение в различни области. Могат да се използват например като складови контейнери, като контейнери-фургони за осъществяване на търговска дейност, като охранителни кабини за наблюдение, за продажба на билети и др. Mega Box е фирма, която се занимава и с производство и продажба на бидони както и резервоари от 100 до 10 000л.

Ние проектираме сертифицирани и високотехнологични контейнери (контейнери за строителни обекти, офис контейнери, санитарни контейнери) по индивидуалните изисквания на нашите клиенти, осъществяваме и техния монтаж на място.

Ако сте във Варна, София и търсите контейнер за строителни обекти, офис контейнери, сглобяеми къщи, свържете се с нас. В уебсайта ни furgoni.bg ще намерите най-добрите цени за качествени продукти, отговарящи на вашите нужди. Нашите експерти ще ви информират за всички технически подробности за предлаганите от нас продукти. Нашият професионален и добре обучен персонал е на ваше разположение, за да даде отговор на всички въпроси.

бизнес партньори

бизнес партньори на мегабокс
  • Вземи оферта

    Вземи оферта